Team MP Group Doltcini toca el cel amb un triplet a Palafrugell

11/02/2024
Carretera

Team MP Group Doltcini toca el cel amb un triplet a Palafrugell

Aquest diumenge 11 de febrer, Palafrugell ha acollit la social El Secreto Brewing by Gran Fondo Race, la segona prova de la Challenge Gran Fondo – El Secreto tradicionalment coneguda com la Cursa del Pa. La prova, l’única de la Challenge que es celebra en cap de setmana, ha reunit 160 participants i ha deixat un triplet del Team MP Group – Doltcini.

El recorregut presentava un circuit de 12 quilòmetres amb sortida de Palafrugell en direcció Llofriu i pas per Torrent i Regencós abans de tornar a la meta a la Gran Fondo Community. En total, 102,7 quilòmetres que no es presentaven senzills. Cinc corredors, amb Albert Roca, Joel Díaz, Marc Rubirola (Team MP Group – Doltcini), Finn Roumen (Wielerploeg Groot Amsterd) i Pau Josep Domènech (Hight Level – GSport), han format un grup capdavanter que s’ha acabat jugant la victòria i els tres companys d’equip a MP Group han sabut jugar les cartes de la millor manera possible per ocupar els tres llocs del podi.

Amb només 18 anys, Albert Roca, que ja va guanyar al Trofeu Josep Florencio l’últim cap de setmana de gener, aconseguia la segona victòria de la temporada per davant dels també sub 23 Joel Díaz i Marc Rubirola, tots dos de 19 anys. D’aquesta manera, Team MP Group – Doltcini allarga el seu bon estat de forma a Palafrugell, on ja va situar dos corredors al podi de la primera prova de la Challenge Gran Fondo – El Secreto aquest dimecres.

La Challenge impulsada pel Club Ciclista Palafrugell, Gran Fondo Community i la delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme i amb el suport de la cervesera El Secreto Brewing, arriba a l’equador després de les dues primeres proves. La tercera cita serà el dimecres 21 de febrer i una setmana més tard s’hi posarà el punt i final amb la quarta i última prova.

El Secreto Brewing by Gran Fondo Race

  1. Albert Roca (Team MP Group - Doltcini) 2:26:08
  2. Joel Díaz (Team MP Group - Doltcini) m.t.
  3. Marc Rubirola (Team MP Group - Doltcini) m.t.
  4. Finn Roumen (Wielerploeg Groot Amsterd) m.t.
  5. Pau Josep Domènech (Hight Level - GSport) m.t.
  6. Gabriel Roger (Le Boulou Groupe Abadie) a 0:22
  7. Anthony Doyle (L'Equipier Cycling Team) a 0:43
  8. Antonio Manuel Mateos (Fernando Torres) a 0:43
  9. Guillem Suriñach (Controlpack) a 0:43
  10. Alex Ferrer (St. Grau Cycling Costa Brava) a 0:43

Classificacions completes