Wouter Been guanya el Campionat de Sabadell. David Gómez, líder

11/03/2018
Carretera

Wouter Been guanya el Campionat de Sabadell. David Gómez, líder

El neerlandès Wouter Been (West Frisia) s'ha imposat a l'esprint a la resta dels seus companys d'escapada i s'ha emportat el 88è Campionat de Sabadell, puntuable per les Grans Clàssiques de la Federació Catalana de Ciclisme.

Després de la jornada d'ahir a la capital vallenca amb la disputa del Trofeu Joan Escolà, avui era el torn del mític Campionat de Sabadell que proposava un recorregut de 120kms i amb el Collet de Lligaboses com a ascensió determinant a poc més de 20kms de meta. Been ha estat al capdavant en solitari des de la meitat de la cursa aproximadament, però al tram final una punxada ha fet que es reagrupés amb els seus perseguidors, Miquel Escolà (Olympia Factory), Ivan Martínez (GD Supermercados Froiz) i Jaume Bonnin (Rías Baixas). Tots quatre s'han jugat la victòria a l'esprint, imposant-se l'holandès davant de Martínez (2n) i Escolà (3r).

D'altra banda, David Gómez (Team Compak) ha completat un cap de setmana notable amb una 3a posició ahir i una 13a avui que l'han portat al liderat de les Grans Clàssiques després de les 3 primers proves.

A destacar el moment emotiu de la jornada, amb el tall de cinta de David Hinojo, 20 anys després del malaurat accident que es va produïr en aquest mateixa prova (foto). La propera cita amb les Grans Clàssiques serà el 21 d'abril amb el 3r GP Corvi a Terrassa.

Classificacions Campionat de Sabadell