#ciclismecat a casa: compartim ciclisme a les xarxes!

21/03/2020
Federació

#ciclismecat a casa: compartim ciclisme a les xarxes!

Durant aquests dies de confinament, des de la Federació Catalana de Ciclisme hem engegat un seguit d'iniciatives per tal de mantenir-nos connectats amb el nostre ciclisme, actius i amb ganes de reprendre l'activitat.

En primer lloc, com ja sabeu, des de la comissió tècnica de la FCC s'aniran compartint una sèrie de consells i pautes d'entrenament per aquestes setmanes excepcionals. Però també volem que, més enllà de l'activitat física, poguem mantenir-nos entretinguts i passant una bona estona coneixent diferents mirades del nostre esport.

És per això que, sota el nom de "CiclismeCat a casa amb...", encetem una sèrie de xerrades virtuals amb ciclistes de totes les modalitats de la FCC i personalitats destacades del ciclisme català, amb la intenció de fer-vos passar una bona estona durant el confinament. I quina millor manera de començar que amb el Millor Ciclista Català de 2019, en Sergio Garrote!

La cita és aquest mateix dissabte 21 a les 18.30h en directe al nostre canal d'Instagram de @ciclismecat! Ja podeu preparar-vos totes les vostres preguntes pel handbiker català, tot un referent internacional de la seva modalitat per la qual està en plena aproximació als Jocs Paralímpics.

Paral·lelament, també estem començant a compartir records i fites destacades del ciclisme català amb el hashtag #momentsciclismecat: no dubteu a compartir-nos les vostres anècdotes!

Fotografia: Nastascha Chekannikova (natascha.es)