Diumenge arriba la segona edició del Ciclocròs de Gurb

14/11/2022
Ciclocròs

Diumenge arriba la segona edició del Ciclocròs de Gurb

El II Ciclocròs de Gurb-Memorial Lluís Vila Codina serà aquest diumenge 20 de novembre novena prova puntuable de la Copa Catalana de Ciclocròs 2022. El Club Ciclista Gurb organitza la segona edició de la prova a la Ronda de l'Agricultura del municipi osonenc, una cita que el darrer 2021 s'estrenava en el calendari i que va viure victòries de Jofre Cullell i Jordina Muntadas.

En aquesta ocasió, i ja entrant en la segona meitat del calendari català de ciclocròs d'aquesta temporada 2022, David Domínguez (Eolo-Kometa) manté el liderat de la Copa Catalana en la classificació elit masculina amb 371 punts, seguit de molt a prop d'Àlex Ruiz (Unica Bikes) i Marc Romero (BG Team-HTI Clinic), que va aconseguir la seva primera victòria de la temporada aquest diumenge a La Seu.

Per la seva banda, en la classificació femenina, la regularitat de la sub23 Nicole Castillo (Biking Point) la manté al liderat amb 490 punts, seguida de la elit Sara Gay (vencedora al Darkcross de Les Franqueses, La Garriga i Sant Quirze del Vallès) amb 386 punts i de Sònia Anguita (Farners Club Ciclista), amb 375. Així doncs, tot per decidir en les sis proves restants del calendari de Copa Catalana, que després del seu final no serà l'última cita del ciclocròs a Catalunya en aquest hivern, que es tancarà amb la disputa del Campionat d'Espanya a Vic el pròxim mes de gener.

Les inscripcions pel II Ciclocròs de Gurb es tancaran la mitjanit d'aquest dimarts 15 de novembre.