El Campionat de Catalunya de CX es decideix diumenge a La Seu d'Urgell

13/12/2021
Ciclocròs

El Campionat de Catalunya de CX es decideix diumenge a La Seu d'Urgell

Aquest diumenge 19 de desembre, la temporada del ciclocròs català viurà la cita més important del 2021 amb la disputa del Campionat de Catalunya CX. La 2ª edició del Gran Premi La Seu d'Urgell ha estat al cita escollida per celebrar la gran cursa de la modalitat hivernal, tot un espectacle per encarar la part final d'una temporada de Copa Catalana de CX (Tota la informació) que ja porta deu cites disputades des del darrer setembre.

El Parc del Valira de la capital de l'Alt Urgell marca el recorregut d'aquest Campionat de Catalunya, amb un circuit que es va estrenar amb gran èxit la temporada 2019, oferint unes curses espectaculars en què els actuals líders de la Copa Catalana d'enguany, Jofre Cullell i Jordina Muntadas, també en van resultar els vencedors. L'exigència del circuit de la cursa que organitza l'Andorra Sprint Club amb la col·laboració del Vélo Cafè La Seu i l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, marcarà una cursa que també repartirà els títols de campions de Catalunya en les categories, comptant amb els horaris habituals de sortides durant la temporada.

Les inscripcions són encara oberta per una jornada de ciclocròs que espera ser espectacular, gaudint dels millors especialistes catalans de la disciplina després d'una temporada molt batallada, en què s'ha recuperat els alts nivells d'activitat i participació previs a la pandèmia.

Horaris Campionat Catalunya CX 2021 La Seu d'Urgell: