Els campions de Catalunya de CX es coronen en una doble cita a Les Franqueses del Vallès

15/12/2020
Ciclocròs

Els campions de Catalunya de CX es coronen en una doble cita a Les Franqueses del Vallès

Les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19 han impedit la celebració planificada de la Copa Catalana de ciclocròs per aquesta temporada 2020. Tanmateix, aquest cap de setmana del 19 i 20 de desembre, el ciclocròs català tindrà doble cita a Les Franqueses del Vallès amb dues curses ben especials per poder tancar l'any amb un bon regust de boca i poder gaudir d'una disciplina que tant ha crescut a nivell català en els últims anys.

El Campionat de Catalunya de CX que es disputarà el matí del diumenge serà la cita que donarà els títols anuals, mentre que el dissabte al vespre es disputarà la segona edició del Darkcross, l'espectacular cita nocturna que l'any passat va servir de tancament de la Copa Catalana i que aquest 2020 podrà tornar al calendari per fer gaudir de l'espectacle del ciclocròs en el seu màxim esplender. Les cites, de categoria nacional, no podran comptar amb proves de categories infantils degut a les actuals restriccions autonòmiques, així que donaran es jugaran els títols catalans de la disciplina hivernal en categories cadet, júnior, sub23, elit i màster.

Tomàs Misser i Veerle Cleiren són els vigents campions de Catalunya de la disciplina, coronats fa un any a la cita disputada a El Morell. La mateixa Cleiren va ser també la dominadora de la general de la Copa Catalana, que en categoria elit masculina la guanyava Albert Poblet. Noms que enguany no han pogut gaudir d'un calendari complet però que es jugaran el títol català aquest diumenge.

Horaris Darkcross (dissabte 19 de desembre):

  • 15h: Junior, Cadet, Fèmines
  • 16h: Màster 50 i 60
  • 17h: Màster 40
  • 18h: Elit, Sots23, Màster 30

Horaris Campionat de Catalunya CX (divendres 20 de desembre):

  • 9:15h: Màster 50 i 60
  • 10h: Màster 40
  • 11h: Junior, Cadet, Fèmines
  • 12h: Elit, Sots23, Master 30