Gurb estrena dissabte la seva primera prova a la Copa Catalana de CX

22/11/2021
Ciclocròs

Gurb estrena dissabte la seva primera prova a la Copa Catalana de CX

La Copa Catalana de Ciclocròs 2021 es troba aquestes setmanes en el seu punt de màxima activitat, i aquest proper cap de setmana tindrà dues cites importants per terres osonenques. La primera parada serà aquest dissabte 27 de novembre, en què la localitat de Gurb (Osona) s'estrenarà en el calendari hivernal.

El I Ciclocross de Gurb suposa l'estrena del Club Ciclista Gurb, club de nova creació aquest 2021, que tindrà tres curses: per a les categories màsters, la sortida de fèmines, júniors i cadets i la darrer dels elit, sub23 i màster 30, que es realitzarà a les 11.30h. En aquest cas, no hi haurà proves de les categories infantils, que celebren la seva cloenda de la temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Serà la setena prova puntuable per la Copa Catalana CX (Tota la informació), que en les seves categories elit lideren Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) i Jordina Muntadas (Corvi Team). L'endemà, el campionat continuarà molt a prop amb una cita molt important com és el CX Ciutat de Vic, seu del Campionat d'Espanya de la disciplina en 2023.

Horaris CX Gurb: