Jofre Cullell i Sara Gay dominen el VII Ciclocròs de La Garriga

01/11/2022
Ciclocròs

Jofre Cullell i Sara Gay dominen el VII Ciclocròs de La Garriga

300 participants s'han reunit aquest dimarts 1 de novembre a La Garriga per la disputa del VII Ciclocròs de La Garriga, sisena prova de la Copa Catalana de Ciclocròs 2022, que aquest dimarts ha tancat un pont de Tot Sants intens que va començar amb dues proves d'alt nivell a Les Franqueses del Vallès durant el cap de setmana. El Club Ciclista La Garriga ha organitzat un any més al Parc de Can Tarrés en una de les proves amb més trajectòria del calendari català de la modalitat hivernal.

En ell, l'olímpic de BTT Jofre Cullell (Primaflor Mondraker) ha aconseguit la segona victòria de la temporada de ciclocròs 2022 després de l'aconseguida a Sant Martí de Centelles, en un circuit ben conegut pel selvatenc, que aquí en aquest circuit va proclamar campió de Catalunya l'any 2018. Cullell ha dominat des de la primera volta la darrera cursa de la jornada, la elit/sub23 masculina, aconseguint la victòria per davant d'Albert Poblet (Jufré Vic-ETB) i de Marc Romero (Bike Garraf), mentre que 9è era el líder de la Copa Catalana, David Domínguez (Eolo-Kometa), que malgrat uns problemes mecànics que l'han penalitzat manté el liderat en el calendari. Per la seva banda, a la prova femenina, Sara Gay (Biking Point) s'ha endut la victòria davant la júnior Sílvia Cuatrecasas (Radikalbikes) i la sub23 Nicole Castillo (Biking Point), líder de la Copa Catalana.

Enmig de la jornada, més d'un centenar de ciclies han disputat les proves de les categories escolars (Totes les classificacions completes), amb victòries dels infantils David Belmonte (Biketrial Torredembarra) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike) i els alevins Marc Dantí (Jufré Vic-ETB) i Laia Bragulat (BTT Fornells).

La Copa Catalana de CX continuarà el pròxim diumenge 6 de novembre amb l'estrena del circuit de Sant Quirze del Vallès.

VII Ciclocross La Garriga:

  • Elit: Jofre Cullell (Primaflor Mondraker) i Sara Gay (Biking Point)
  • Sub23: Jaume Villar (Tot net-Terrassa) i Nicole Castillo (Biking Point)
  • Júnior: Pau Magrià (Bikesports-Ford Nicolás) i Sílvia Cuatrecasas (Radikalbikes)
  • Cadet: Martí Martínez (Terbikes-Baix Ter) i María Gutiérrez (Jufré Vic-ETB)
  • Màster 30: Josep Chavarría (Cloot Factory Team)
  • Màster 40: Pau Egeda (Biking Point) i Mireia Parés (Club Ciclista Calma Sant Julià)
  • Màster 50: Francesc Xavier Carnicer (Massi)
  • Màster 60: Ricard Sans (Cicles Sans)
  • Totes les classificacions completes.