Jofre Cullell s’imposa per tercer any consecutiu al Ciclocròs de La Garriga

01/11/2023
Ciclocròs

Jofre Cullell s’imposa per tercer any consecutiu al Ciclocròs de La Garriga

Més de 300 ciclistes han aprofitat la festivitat de Tots Sants per participar aquest dimecres 1 de novembre al VIII Ciclocròs de La Garriga, una cita que ja és un clàssic de l’especialitat a casa nostra. Jofre Cullell (GD Río Sport 2016), que aconsegueix el tercer triomf consecutiu a la prova, i Laia Bosch (Ecológicos Navarra-Beratxa) han estat els vencedors de la cita.

El Parc de Can Terrés de La Garriga (Vallès Oriental) ha estat escenari un any més de la prova organitzada pel Club Ciclista La Garriga, en la que era la quarta cita de la Copa Catalana de Ciclocròs by Proride després del doblet del cap de setmana a Les Franqueses del Vallès. La competició ha arrencat poc després de les 9 del matí amb les proves màster i ha continuat amb una jornada que incloïa totes les categories des de prebenjamins, amb la prova de promoció, fins a elits.

Poc després de les 10 del matí s’han disputat les proves femenines juntament amb la júnior masculina, que ha deixat la victòria de Sergio Gámez (La Torreta Bike). Entre les fèmines, Laia Bosch ha aconseguit la victòria absoluta en una de les seves primeres carreres en categoria sub 23. La vigent campiona de Catalunya i d’Espanya júnior en carretera ha estrenat el seu palmarès sub 23 després de superar Francisca Campos (Barcelona Pista Club Esportiu), primera classificada en categoria elit, i Mariona Ratera (Maxxis Biciocasion Barcelona), vencedora en categoria júnior.

En la prova elit masculina, que ha arrencat a dos quarts d’una del migdia i ha tancat la jornada de competició, Jofre Cullell ha aconseguit fer bons els pronòstics i ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva a Can Terrés. En una prova que ja el va coronar com a campió de Catalunya el 2018 i on havia guanyat les edicions de 2021 i 2022, Cullell ha estat el més ràpid i s’ha imposat per davant de Gerard Moya (Massi Club Ciclista), que es manté com a líder de la Copa Catalana, i Albert Poblet (Jufré Vic-ETB). El belga Jérome Raus (Le Boulou CC), per la seva banda, ha estat el millor sub 23 a La Garriga.

La Copa Catalana de Ciclocròs by Proride descansarà aquest cap de setmana després d’uns dies intensos i tornarà el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre amb una cita doble, el dissabte a Vandellòs i el diumenge a Gurb.

VIII Ciclocròs de La Garriga:

  • Elit: Jofre Cullell (GD Río Sport 2016) i Francisca Campos (Barcelona Pista Club Esportiu)
  • Sub23: Jérome Raus (Le Boulou CC) i Laia Bosch (Ecológicos Navarra-Beratxa)
  • Júnior: Sergio Gámez (La Torreta Bike) i Mariona Ratera (Maxxis Biciocasion Barcelona)
  • Cadet: Seff Van Kerckhove (Origen MTB Team) i Martina Pellicer (CC Baix Ter)
  • Màster 30: David Álvarez (Cicles Vic Club Ciclista)
  • Màster 40: Antonio Olivares (Lefa Team Club Ciclista)
  • Màster 50: Joan Antoni Asensio (Trèvol Bikesports Club Ciclista)
  • Màster 60: Rene Ives (Montornès Club Ciclista)
  • Classificacions completes del Ciclocròs de La Garriga