La Copa Catalana de CX acaba temporada a El Bruc el proper 2 de gener

18/12/2021
Ciclocròs

La Copa Catalana de CX acaba temporada a El Bruc el proper 2 de gener

ACTUALITZACIÓ. Les inscripcions finalment tancaran aquest divendres 31 de desembre a les 14h.

El proper diumenge 2 de gener tindrà lloc en El Bruc (l'Anoia) la darrera cita de la Copa Catalana de ciclocròs de la present temporada (Tota la informació). Després d'onze proves puntuables, la darrera d'elles el Campionat de Catalunya que va coronar a Tomàs Misser i Jordina Muntadas a La Seu d'Urgell, el calendari català decidirà el podi de les diferents categories en aquesta cursa final.

La prova, organitzada pels clubs ciclistes Els Culets Vermells i Bruckers, se celebrarà en un nou circuit habilitat per a la pràctica del ciclocròs i el BTT. L'adequació d'aquest terreny forma part d'un pla municipal de promoció del ciclisme en el que les dues entitats i l'Ajuntament del Bruc han decidit treballar conjuntament. El circuit romandrà obert de forma permanent al llarg de tot l'any perquè serveixi de preparació i entrenament dels ciclistes d'aquestes disciplines.

La prova del dia 2 eses tancarà amb una festa de finalització de la Copa Catalana amb un petit piscolabis i on es faran entrega del maillots i trofeus als primers classificats de cada categoria. L'olímpic Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) lidera la classificació elit masculina amb 700 punts, però després de la seva absència a La Seu, Àlex Ruiz (Globalia Artes Gráficas-Salamanca) i Xavier Ariza (La Torreta Bike) tenen opcions matemàtiques al campionat amb 620 i 605 punts, respectiament. Per la seva banda, Jordina Muntadas (Corvi Team) té assegurat el primer lloc entre les fèmines després d'una gran temporada en què ha sumat ja vuit victòries.

Horaris BruCX - Ciclocròs del Bruc: 

  • 8.15h Control de llicències
  • 9.30h Sortida màster 40, 50 i 60, fèmines (elit, màster, júnior i cadet) i cadet masculí
  • 10.30h Sortida categories escolars
  • 11.45h Sortida elit, sub23, màster 30 i júnior

Des de la Federació Catalana de Ciclisme es vol insistir en la importància de que totes les inscripcions es realitzin amb llicències de la temporada 2022, que ja té el seu procés de tramitació obert. Per això es demana previsió a participants i clubs de tramitar-les dins el termini d'inscripció per tal d'evitar incidències d'última hora. Les inscripcions finalment tancaran aquest divendres 31 de desembre a les 14h.