Engega la campanya de llicències 2022

11/01/2022
Federació

Engega la campanya de llicències 2022

Des d'aquest dimecres 15 de desembre, ja es troba operativa la campanya de llicències de la Federació Catalana de Ciclisme per la propera temporada 2022.
 
Mantenint la novetat de la passada temporada, la llicència federativa consolida el seu nou format digital, amb el qual s'ha aconseguit una important millora en agilitat. La llicència FCC garanteix una total cobertura d'assegurança mèdica en qualsevol moment de l'any durant la pràctica ciclista, i aquest 2022 s'hi suma la novetat de donar accés gratuït a una nova plataforma d'avantatges per a membres per les compres a més de 500 marques.
 
 
Les llicències ja es poden gestionar des dels diferents clubs federats, seguint els següents passos:
 
1) Pagar la quota de club 2022
2) Presentar la sol·licitud pertinent
3) Presentar una fotografia de tipus carnet
4) Presentar el certificat d'aptitud mèdica per a les llicències UCI/RFEC de competició
5) Fer el pagament a través de l'aplicatiu online de llicències Playoff
 
A nivell de tarifes, es mantenen els preus en les categories de base/promoció i s’ha repercutit el mateix augment de la pòlissa d’assegurança a les llicències d’adults (juniors – màsters), que incrementen el preu després de mantindre’s sense canvis els darrers tres anys. També s’han incorporat tres bonificacions al preu fins a 31/01/22: bonificacions als clubs que facin més de 100 llicències, i bonificacions de caire familiar (germans, pares i fills). Tot plegat es pot veure en detall en el document de tipus i preus per 2022.
 
Des de la Federació Catalana de Ciclisme es segueix recordant a tots els clubs i ciclistes la importància de federar-se per cobrir-se les esquenes amb una cobertura d'assegurances exhaustiva, tal com es posa en valor en els darrers amb la campanya #ElValordeRodarSegur.
 
CLUB PER SER TU
A banda, des d'aquest 2022, tots els ciclistes federats poden gaudir de més de 500 tipus de descomptes exclusius i personalitzats a través de la nova plataforma Club Per Ser Tu.
 
Per qualsevol dubte respecte les llicències federatives o amb la seva tramitació, us podeu dirigir a les vostres Delegacions territorials de referència (Lleida, Tarragona, Girona, Barcelona, Terres de l'Ebre).