La Seu d'Urgell marca diumenge l'equador de la Copa Catalana de CX 2022

07/11/2022
Ciclocròs

La Seu d'Urgell marca diumenge l'equador de la Copa Catalana de CX 2022

Aquest diumenge 13 de novembre, la 3ª edició del Gran Premi La Seu d'Urgell serà la vuitena prova puntuable del calendari de la Copa Catalana de CX 2022. El circuit situat en el Parc del Valira de la Seu d'Urgell (l'Alt Urgell), que l'any passat va coronar els campions de Catalunya, tornarà a portar el calendari català de ciclocròs a les comarques lleidatanes en una prova que suposarà marcar l'equador de la temporada de la modalitat hivernal.

L'exigent circuit de la prova que organitza el Sprint Club Andorra marcarà l'equador del calendari de la Copa Catalana, que posteriorment té previstes sis proves més abans del mes de gener, que es tancarà amb la disputa dels Campionats d'Espanya a VIc.

Després de set proves disputades, David Domínguez (Eolo-Kometa) lidera la Copa Catalana de Ciclocròs 2022 en categoria masculina amb 326 punts, seguit de prop pels 305 punts de Jofre Cullell (Primaflor Mondraker Genuins) i els 295 d'Àlex Ruiz (Unica Bikes). Per la seva banda, la categoria absoluta femenina la lidera amb 386 punts Sara Gay (Biking Point) després de la seva tercera victòria de la temporada a Sant Quirze del Vallès, seguida de prop pels 368 punts de la sub23 Nicole Castillo (Biking Point) i els 335 de Sònia Anguita (Club Ciclista Farners).

Les inscripcions per a la prova urgellenca tancaran la mitjanit d'aquest dimarts 8 de novembre, un cop més també amb la disputa de les proves de promoció per a les categories escolars, des de prebenjamins fins a infantils.