Torna el 8è GP Ciclocròs Ciutat de Vic, escenari del Campionat d'Espanya 2023

23/11/2021
Ciclocròs

Torna el 8è GP Ciclocròs Ciutat de Vic, escenari del Campionat d'Espanya 2023

Diumenge vinent, 28 de novembre, se celebra la 8ª edició del Ciclocròs Ciutat de Vic, puntuable per a la Copa Catalana de la Federació Catalana de Ciclisme. La prova, organitzada pel Club Natació Vic-ETB i Jufré Cycling, es disputa a la Zona Esportiva de la ciutat, lloc habitual dels darrers vuit anys de celebració de la prova, els darrers anys de categoria internacional i amb protagonistes de gran prestigi, que ara torna després de la pandèmia.

És un circuit tècnic i exigent, amb les típiques pujades curtes amb desnivell i amb algun pas tècnic com a novetat d’aquest any. Hi poden participar totes les categories, des de les proves de categories escolars, que tindran les seves proves a partir de les 11.15h (Tota la informació) fins als màsters, que com sempre obriran foc a partir de les 9.15h. La prova reina és la de la categoria elit, sub23 i màster 30, a les 12.30h del migdia, i abans fèmines, juniors i cadet hauran disputat la seva prova a les 10.15h.

Acompanyat amb la prova disputada a Gurb el dia anterior, la Copa Catalana de CX que ara lideren Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) i Jordina Muntadas (Corvi Team) tindrà un cap de setmana complet amb doble cita a Osona. La prova s’organitza amb vista a l’any vinent, en què Vic serà la seu del Campionat d’Espanya de Ciclocròs (gener de 2023), la prova més important del calendari nacional.

L’organització compta amb el suport de l’Ajuntament de Vic i la col·laboració dels diferents patrocinadors, en especial de les botigues de ciclisme de la ciutat.