Vilablareix estrena seu de la Copa Catalana de CX amb prop de 300 participants

27/11/2022
Ciclocròs

Vilablareix estrena seu de la Copa Catalana de CX amb prop de 300 participants

La Copa Catalana de Ciclocròs 2022 ha viscut aquest diumenge 27 de novembre la seva desena prova de la temporada a Vilablareix (Gironès). Prop de 300 ciclistes s'han reunit a la localitat gironina, en un circuit nou en la competició que s'estrenava en el calendari hivernal català organitzada pel Club Esportiu Gravel Girona amb el suport de l'Ajuntament de Vilablareix, Véloblareix i la Federació Catalana de Ciclisme.

Les categories màsters han obert foc a la matinal en el circuit situat a la Riera d'en Vinyes, amb victòries de Marc Clapés (Biciequip competició) en màster 40, Jordi Godayol (Club Ciclista Calma Sant Julià) en màster 50 i Pere Batllori (Bsix-Jormat) en màster 60. Posteriorment, 125 ciclistes han pres part en les proves de promoció de les categories escolars entre pre-benjamins i infantils (Totes les classificacions completes).

El líder de la Copa Catalana David Domínguez (Eolo-Kometa) s'ha retrobat amb la victòria a la cita gironina en la prova elit/sub23 masculina, acompanyat al podi per Gerard Moya (Biking Point) i Àlex Ruiz (Unica Bikes). Per la seva banda, a la prova femenina, la júnior Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) ha sabut dominar la prova en solitari per davant de la sub23 Nicole Castillo (Biking Point) i de la guanyadora elit Sara Gay (Biking Point)

L’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis, i el regidor d’esports, Marc Avellí, han participat en l'entrega dels premis juntament amb el Delegat de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, Carles Ferrer.

El calendari de ciclocròs català continuarà el pròxim 4 de desembre amb la celebració de la 10ª edició del Ciclocròs Ciutat de Manresa.

Guanyadors CX Vilablareix:

  • Elit: David Domínguez (Eolo-Kometa) i Sara Gay (Biking Point)
  • Sub23: Nicole Castillo (Biking Point) i Pau Viladelbosch (Terbikes-Baix Ter)
  • Júnior: Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) i Pau Magrià (UCV Bikesports-Ford Nicolás)
  • Cadet: Martí Martínez (Terbikes-Baix Ter) i Abri Roma (Jufré Vic-ETB)
  • Màster 30: Enric Bau (Club Ciclista Calma Sant Julià) i Ester Barris (Gravel Girona)
  • Màster 40: Marc Clapés (Biciequip competició) i Mireia Parés (Club Ciclista Calma Sant Julià)
  • Màster 50: Jordi Godayol (Club Ciclista Calma Sant Julià)
  • Màster 60: Pere Batllori (Bsix-Jormat)
  • Totes les classificacions completes.

Fotografia: Ajuntament de Vilablareix