Dissabte s'estrena la Marxa Cicloturista Puretraining de Sant Gregori

26/04/2022
Cicloturisme

Dissabte s'estrena la Marxa Cicloturista Puretraining de Sant Gregori

El proper dissabte 30 d’abril, Sant Gregori (Gironès) acollirà la 1a Marxa Cicloturista Puretraining de la mà de l’AC Girona. La sortida tindrà lloc a les 9 del matí, des de l’espai La Pineda de Sant Gregori, punt de concentració de l’activitat. 

La ruta escollida per Puretraining, empresa especialitzada en entrenaments per a ciclistes, i pel club organitzador portarà els ciclistes a conèixer els racons de la Vall del Llémena, entre les comarques del Gironès, La Garrotxa i La Selva. La sortida serà en direcció Sant Medir, per enfilar després capa Canet d’Adri, i seguir en direcció Llorà. Després seguiran cap a Sant Martí i Sant Esteve de Llémena per enfilar el primer port important de la jornada, Les Encies. Després de baixar a Les Planes, podran recuperar forces en direcció a Anglès, per girar en direcció a Santa Coloma de Farners. Abans d’arribar es gira per anar direcció a Sant Dalmai, i tornar cap a la Vall del Llémena primer per Mas Llunès i després pujar Les Serres, com a últim obstacle per arribar a Sant Gregori després de completar el recorregut de 126 quilòmetres i 1630 de desnivell. Una ruta preciosa amb dos dels ports més clàssics de la zona a prop del Gironès, i que serveixen de zona d’entrenament als molts ciclistes de la zona. 

Després d’arribar, els corredors podran recuperar-se amb diferents serveis de menjar, classes de tonificació i recuperació, a més de participar en nombrosos sortejos de material que han cedit diferents empreses i botigues que donen suport a la prova. El matí, tots els participants hauran rebut una bossa obsequi després de recollir el dorsal de participació. 

La prova anirà acompanyada com sempre del servei de Mossos d’Esquadra que realitza sempre un excel·lent treball, així com un grup nombrós de voluntaris que faran possible l’exit d’aquesta primera edició.