La marxa cicloturista La Nalita celebrarà la segona edició el dissabte 6 de maig

27/04/2023
Cicloturisme

La marxa cicloturista La Nalita celebrarà la segona edició el dissabte 6 de maig

El proper dissabte 6 de maig torna La Nalita, la marxa cicloturista més enrotllada de la Costa Brava. Amb sortida i arribada al Camping Sènia Cala Gogo de Sant Antoni de Calonge, La Nalita és una marxa cicloturista organitzada per un grup d’amics que es van ajuntar per fundar el club sense ànim de lucre Club Ciclista Mortirolo i així poder organitzar una marxa en homenatge a la seva gossa Nala. Després de l’èxit de la temporada passada, on va comptar amb més de 200 participants i una jornada de ciclisme pels increïbles paisatges i carreteres que ofereix el Massís de Cadiretes i el Massís de Les Gavarres a la Costa Brava, els organitzadors s’han llançat a organitzar la segona edició, on esperen poder repetir l’èxit de l’any passat.

Ja des de la primera edició, la marxa compte amb dos recorreguts diferenciats per quilòmetres i desnivell i els participants tenen l’oportunitat d’escollir el que més els convingui en funció del seu estat de forma: La Nala, el recorregut més exigent amb 150 quilòmetres, 2.500 metres de desnivell acumulat i 5km de “sterrato”, i la seva germana petita, La Nalita, amb 95 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell acumulat. Les carreteres i ports de Les Gavarres-Massís de Cadiretes per on recorre la marxa són història del ciclisme, ja que molts equips UCI World Tour escullen aquest racó de la província de Girona per a les seves pretemporades. L’atractiu d’aquesta zona també ha fet que la 1a etapa de la Volta a Catalunya 2023 fos pràcticament el mateix recorregut que la marxa cicloturista La Nalita.

Per tal de recuperar forces durant el recorregut s’habilitaran diferents avituallaments, tant sòlids com líquids, perquè els corredors puguin hidratar-se i alimentar-se abans de reprendre la marxa. Els corredors rebran un pack de benvinguda amb maillot i bidó personalitzats i moltes altres sorpreses i obsequis dels patrocinadors de la carrera, Pastas Gallo i Be-Kind. A l'arribada, tots ells podran gaudir d’una merescuda arrossada i beguda a la platja del Camping Sènia Cala Gogo. Per últim, La Nalita també oferirà els serveis de cronometratge i fotografia a tots els corredors.