Deu inscripcions gratuïtes per federats al Sant Andreu Festival Solo Bici by SHIMANO

18/10/2018
Federació

Deu inscripcions gratuïtes per federats al Sant Andreu Festival Solo Bici by SHIMANO

Si tens llicència de la Federació Catalana de Ciclisme pots aconseguir una inscripció gratuïta pel Sant Andreu Festival Solo Bici by SHIMANO que se celebrarà els pròxims dies 19, 20, 21 d’octubre. Només cal que envïis un correu amb les teves dades a la següent adreça (promosbf@solobici.es) i pots emportar-te una d’aquestes deu inscripcions gratuïtes disponibles per a tots els federats.

Aquest any, el Sant Andreu Solo Bici Festival, que en la seva programació inclourà la tercera prova del Trofeu Generalitat de BMX, té més novetats que mai, amb més de 500 bicicletes de proves, novetats de cara a 2019, algunes d’elles en autèntica primícia per al nostre mercat. Com en les edicions anteriors, els amics del Moto Club Sant Andreu i l’equip de proves de Solo Bici han dissenyat 7 recorreguts, amb diferents nivells, que inclouen totes les modalitats: XC, Enduro i Carretera.

Al paddock, d’accés gratuït, hi trobaràs totes les marques del mercat amb les seves novetats 2019 i moltíssimes activitats dissenyades perquè visquis un intens cap de setmana de ciclisme. Si vols venir amb la família, ho haurà un parc infantil del Servei Català de Trànsit perquè la canalla aprengui a anar en bicicleta amb les màximes condicions de seguretat. També disposen d’una ludoteca per als més petits. 

Dissabte al migdia, després de la inauguració del Festival, se celebrarà una taula rodona sobre seguretat vial a la Carpa del Servei Català de Trànsit, en què hi participarà el president de la FCC Joaquim Vilaplana juntament amb l'ex ciclista Joaquim Rodríguez, que serà homenatjat després de la xerrada, el director del Servei Català de Trànsit Juli Gendrau, el director de màrqueting de Shimano Cristóbal Pérez i l'alcalde de Sant Andreu de la Barca Enric Llorca, tot ell moderat pel periodista Carlos De Andrés.