Osor, tercera cita de la Copa Catalana DH

23/05/2023
DHi

Osor, tercera cita de la Copa Catalana DH

La Copa Catalana de DH viurà aquest cap de setmana la seva tercera prova de la temporada i ho farà al Pure Riding Bike Park d'Osor, a La Selva. El dissabte 27 de maig es viurà la jornada d'entrenaments i el diumenge 28 de maig serà el torn per a les baixades competitives, amb la mànega classificatòria a les 10 del matí i la mànega final a les 12.30 h.

La prova reunirà les categories cadet, júnior, sub 23, elit i màster, amb més de 120 participants inscrits, i es desenvoluparà en un recorregut de 1.900 metres que té la sortida a una cota de 820 metres i l'arribada a cota 480 metres. Les inscripcions per a la prova es tancaran el dimarts 23 de maig a la mitjanit.

La cita del descens català a Osor arriba un mes després del Campionat de Catalunya de l'especialitat, que es va celebrar l'últim cap de setmana d'abril a Avià i va coronar els campions de Catalunya de totes les categories. Abans, el mes de febrer, s'havia iniciat la Copa Catalana de DH a La Sorrera Bike Park de La Garriga. Osor viurà doncs la tercera cita del calendari català i després d'aquesta ja només restarà una última prova, que serà el 16 de juliol a Les Angles.