Costa Brava Mediterranean Foods-Top Conserge afronta la seva quarta temporada

15/03/2019
Fèmines

Costa Brava Mediterranean Foods-Top Conserge afronta la seva quarta temporada

Diumenge passat, l’equip femení Costa Brava Mediterranean Foods - Top Conserge va celebrar la seva presentació a les instal·lacions del Hapimag Resort Mas Nou, a Platja d’Aro, que per segon any va acollir el dia de posada de llarg del conjunt català.

L’equip dirigit per Felisario Expósito enceta així el seu quart any en el pilot competitiu, després de debutar l’any 2016 (incloent-hi el triomf a la Copa d’Espanya amb l’austríaca Anna Kiesenhofer) i ho fa "amb la mateixa força i il·lusió del primer dia", donant sortida a pràcticament una vintena de ciclistes des d’infantils fins a elit, amb les denominacions de Top Conserge-Costa Brava per l’equip cadet, i Costa Brava-Mediterranean Foods en el cas de les júniors i elit.

Els patrocinadors que van ser presents a una presentació on també hi fou el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, a qui el director de l’equip  vol reconèixer "la seva implicació personal en el ciclisme femení". Les integrants de l’equip, majoritàriament catalanes però amb presència de corredores britàniques, australianes, francesa i argentina, van poder realitzar allà van un petit stage, per fer-hi entrenament i planificació.

Expósito també vol mostrar el seu "agraïment a totes les corredores que confien en nosaltres, i en el cas de les més joves, a les famílies pel suport i la confiança demostrades". Totes elles disputaran un calendari català i estatal, amb voluntat de cobrir la Copa Catalana i d’Espanya tant de carretera com en pista, i l’espera de poder confirmar la seva invitació a proves per etapes com la Vuelta a Burgos. L'equip confia en estar "liderant" les proves del calendari català, com van poder demostrar a la cita inicial de Ripoll, on van dominar el podi cadet i la francesa Margaux Vigie aconseguia el seu primer podi elit.

Podeu seguir l'activitat de l'equip a través dels seus comptes de Facebook i d'Instagram.

INFANTIL
Julia García (CAT).

CADET
Lucía García (CAT).
Estefanía Jimenez (CAT) 
María Pie (CAT)
Paula Recio (CAT)

JÚNIOR
Nerea Bastida (CAT)
Diana Perez (CAT)
Judith Pradas (CAT)
Natalia Saavedra (CAT)

SUB 23
Katie Helsby (UK)
Sophie Jo (UK)

ELIT
Gemma Sampson (AUS) 
Paula Acuña (ARG)
M.José Camacho (CAT)
Tatiana Luisi (CAT)
Laura Mañez (PM)
Anna Pons (CAT)
Margaux Vigie (FRA)

BTT ELIT
Sandra Sanchez (CAT)