La FCC treballa en els protocols per al retorn de l'activitat

02/06/2020
Federació

La FCC treballa en els protocols per al retorn de l'activitat

La Federació Catalana de Ciclisme està treballant en la preparació pel retorn a l'activitat després de l'aturada causada per la Covid-19, procés en el qual activa una sèrie de mesures i protocols d'actuació per al control del risc d'infecció en totes les seves curses per esportistes federats i en espais a l'aire lliure.

Aquests protocols són orientatius, elaborats a nivell de proposta amb la informació disponible, i estan subjectes a hipotètiques correccions a causa de l'evolució de la pandèmia per part d’autoritats sanitàries, autoritats esportives competents o les diferents administracions locals en què es desenvolupin les proves.

Concretament, es comparteixen avui els protocols per a les proves de ruta i en circuits urbans, que tenen els seus pilars fonamentals en el control de salut, el manteniment de distàncies de seguretat amb tot el personal d'organització, àrbitres i població en general i les mesures higièniques. De la mateixa manera, s’està treballant en el mateix protocol per a les diferents modalitats.

Retorn a l'activitat
Poc a poc, el ciclisme català reactiva la seva activitat per a un inici de la competició que no es planteja fins que el territori català estigui en fase 3. Ara per ara, paral·lelament al retorn a l'activitat física a l'aire lliure, que ja té les seves mesures definides en les fases 1 i 2, els diferents espais i escoles del ciclisme català van reprenent l’activitat, adaptant-se a les circumstàncies actuals. Està previst que el Velòdrom Municipal d’Horta-Miquel Poblet torni a estar obert partir del dilluns dia 8 de juny, d'igual manera que altres espais com l'àrea ciclista de Vinallop ja han retornat a l'activitat aquesta mateixa setmana.

Fotografia: Albert Rabadan (@pedalsdaqui / @arabadan)