Obertes les inscripciones per la Catalunya Bike Race

20/04/2017

Obertes les inscripciones per la Catalunya Bike Race

Ja estan obertes les inscripcions per a la nova prova de Mountain Bike per etapes, GAES Catalunya Bike Race presented by Shimano. Aquesta nova competició sorgeix amb el suport de dues reconegudes proves internacionals com són Andalucía Bike Race presented by Shimano i La Rioja Bike Race presented by Shimano, compartint les mateixes característiques per ser també una de les més destacades d'Europa.

El període d'inscripció ja està obert i l'organització llança un preu econòmic de sortida de només 150 euros reservat pels primers 200 inscrits. Un cop arribat a aquesta xifra, el preu pujarà fins als 165 euros fins al 29 de maig. Del 30 de maig fins al fins el 29 de juliol costarà 180 euros inscriure’s i del 30 de juliol al 12 de setembre costarà 195 euros. A banda, els primers cent inscrits rebran com a regal un mallot exclusiu de Pearl Izumi.

GAES Catalunya Bike Race presented by Shimano es disputarà del 29 de setembre a l'1 d'octubre a Bellver de Cerdanya (Lleida), un territori en ple Pirineu català que és ideal per a la pràctica del Mountain Bike.

GAES Catalunya Bike Race presented by Shimano també està englobada en el calendari mundial aprovat per la Unió Ciclista Internacional (UCI), com a prova de categoria XCS 2. Serà una competició de classificació individual que comptarà amb cèlebres Mountain Bikers, com els seus ambaixadors i residents a la zona, José Antonio Hermida i Clàudia Galícia.

El dia 28 d'abril, a les 11.30 hores, es realitzarà la presentació oficial de la primera edició de GAES Catalaunya Bike Race presented by Shimano. L’acte tindrà lloc a l'Agència Catalana de Turisme (Palau Robert, Barcelona).

Més informació disponible a la seva pàgina web oficial www.catalunyabikerace.com