L'Escolar BTT Girona tanca el seu calendari dissabte a Fornells de la Selva

28/11/2019
Open Escolar

L'Escolar BTT Girona tanca el seu calendari dissabte a Fornells de la Selva

El Club BTT Fornells celebrarà aquest proper dissabte 30 a la tarda a la zona esportiva de la localitat de Fornells de la Selva l’última trobada de l'Escolar BTT Girona 2019, que tancarà la seva segona edició després de set dates condensades en dos mesos.  El calendari hivernal gironí té la voluntat de donar continuïtat al treball que realitzen les escoles de ciclisme, i per intentar acostar el nostre esport a les escoles d’ensenyament tant de primària com de secundaria sense la pressió de la competició.

En aquesta ocasió, s’ha repetit la formula d’entrar a l’escola de primària de la població per promocionar el ciclisme en les hores lectives d’educació física. Aquesta tasca s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració del Consell Esportiu del Gironès i del BTT Fornells. En aquesta última prova, els participants i acompanyants podran gaudir d’un menú infantil i uns entrepans abans de la prova per agafar forces.

Des de la Delegació de Girona de la FCC volem destacar el clima de respecte i gran esportivitat que s’ha viscut entre els participants i amb les famílies que han assistit en totes les proves. Finalment agrair el suport dels nostres patrocinadors especialment Klassmark i Autopodium Volkswagen, que han ajudat a tirar endavant aquest projecte. . 

El calendari de proves que s’han celebrat del Open Escolar ha estat el següent: 

  • 19/10/2019 Torroella de Montgrí (Baix Empordà)
  • 27/10/2019 Medinyà (Gironès)
  • 02/11/2019 Girona (Gironès)
  • 10/11/2019 Banyoles (Pla de l'Estany)
  • 16/11/2019 Sant Gregori (Gironès)
  • 23/11/2019 Vilajuïga (Alt Empordà)
  • 30/11/2019 Fornells de la Selva (Gironès)

Les inscripcions estan obertes fins dijous a les 24h i es poden fer on-line en el següent enllaç.