La selecció catalana busca uns grans resultats al Campionat d'Espanya de paraciclisme

30/10/2020
Paraciclisme

La selecció catalana busca uns grans resultats al Campionat d'Espanya de paraciclisme

La selecció catalana de paraciclisme disputarà aquest cap de setmana els Campionats d'Espanya de paraciclisme en la modalitat de ruta, que se celebrarà a la localitat de Cartagena (Múrcia) entre els dies 6 i 8 de novembre. Un total de set ciclistes entre handbikers i tàndems vestiran els colors catalans en una expedició que viatjarà amb el tècnic Pere Garcia i que buscarà mantenir seguir la línia dels resultats dels campionats disputats l'any passat a Salamanca.

Divendres s'obrirà el programa de competicions amb la disputa de la prova del Team Relay, on la selecció catalana buscarà el seu sisè títol estatal consecutiu amb els handbikers Sergio Garrote, Israel Rider i Isaac Mateos. Ells tres formen l'expedició juntament amb els tàndems Ignacio Àvila-Joan Font i Josefa Benítez-Melisa Gómiz. Tots ells participaran tant en les proves de CRI i fons en ruta, que es disputaran el un circuit de 3,6 quilòmetres que compta amb un tram de pendent màxima del 8,9%.

En uns temps complicats per la pandèmia de la Covid-19, especialment delicat per als col·lectius de risc, la selecció es troba molt il·lusionada de poder disputar aquesta competició.

TANDEM:

  • Ignacio Àvila-Joan Font  (CC JF Cunit)
  • Josefa Benítez-Melisa Gómiz  (Terrassa Ciclisme Club)

HANDBIKE:

  • Sergio Garrote (CC Sant Boi)
  • Israel Rider  (CE Handbike Barcelona)
  • Isaac Mateos  (CE Entrenamientociclismo.com)

Més informació dels Campionats a la pàgina web de la RFEC.