Sergio Garrote lidera la Copa del Món després de dues cites

21/05/2019
Paraciclisme

Sergio Garrote lidera la Copa del Món després de dues cites

El paraciclista català Sergio Garrote segueix amb la seva temporada impecable, i és líder de la Copa del Món en categoria MH2 després de dos caps de setmana de competició consecutiu. Després de ser vencedor a la Copa d'Europa disputada en Cáceres i triple or per tercer any consecutiu (ruta, CRI i relleu per equips) als Campionats d'Espanya disputats a Salamanca, Garrote ha tornat al calendari internacional arrassant.

Les proves de Copa del Món disputades a Corridonia (Itàlia) i Ostende (Bèlgica) han estat testimoni de las quatre medalles d'or d'un Garrote que ha dominat en tots els casos tant les proves en ruta com la contrarellotge, desbancant als seus principals rivals, el nord-americà William Gloulx, vigent campió del món, i l'italià Lucca Mazzone.

D'aquesta manera, el handbiker del Club Ciclista Sant Boi lidera la Copa del Món de paraciclisme en categoria MH2, així com el rànquing UCI de la categoria. Aquesta setmana, a més, defensarà el seu liderat a la Copa d'Europa desplaçant-se a una nova cita que es disputarà a Bourg-en-Bresse (França), amb la intenció de seguir recollint punts que assegurin la seva classificació als Jocs Paralímpics de Tokio 2020. La propera cita de Copa del Món serà a Canadà, entre els dies 8 i 11 d'agost.