Participació de luxe en el 18è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona , que obre Inscripcions pel Miquel Poblet Kids

16/08/2022

Participació de luxe en el 18è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona , que obre Inscripcions pel Miquel Poblet Kids

La Federació Catalana de Ciclisme, ha tancat les inscripcions per les proves femenines de Madison i Òmnium. L’allau de sol·licituds rebudes, ha fet que es tanquin inscripcions abans del previst, amb data límit del 19 d’agost.
El 18è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-IX Memorial Miquel Poblet, que es disputarà el cap de setmana dels pròxims 16 i 17 de setembre amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la Secretaria General de l'Esport, comptarà amb 24 femines en la prova d’Òmnium, d’onze nacionalitats diferents. La prova de Madison femenina que es disputa per parelles, comptarà amb 24 participants de 8 nacionalitats.
També les proves femenines de Sprint i Keirin compten amb autentiques nacions especialistes en el ciclisme en pista, com la selecció de Gran Bretanya que estarà representada amb cinc ciclistes.
Les ciclistes confirmades provenen dels següents països: Dinamarca, Gran Bretanya, Itàlia, Egipte, Uzbekistan, Irlanda, Suïssa, Grècia, Chile, Sud Àfrica, Colòmbia, Laos i Espanya.
Durant els propers dies, es preveu tancar també la participació masculina. 
  
MIQUEL POBLET KIDS
La prova, tota una referència dins el calendari internacional de la UCI (Unió Ciclista Internacional),  tindrà en el seu programa de divendres tarda, competicions per les categories alevins i infantils.
Els més petits, que disputaran el Miquel Poblet Kids, començaran a les 17:30 de la tarda del divendres 16 de setembre, amb les proves d’eliminació, handicap i longest lap. Tot el programa Miquel Poblet Kids, està publicat, i obrirà les seves inscripcions el divendres 26 d’agost.
Tots els participants en les competicions del Miquel Poblet Kids, rebran amb la seva inscripció, un tiket menú gratuït; així al vespre poden gaudir de l’espectacle de les primeres competicions d’elit i professionals, que començaran a les 20h amb la Madison Elit Femenina i a les 21h amb la Madison Elit Masculina.
 
Més noticies sobre l’esdeveniment:

 

Fotografia Natascha Chekannikova (@nataschaes)