Definida la selecció catalana per als Campionats d'Espanya d'òmnium i madison

10/02/2022
Federació

Definida la selecció catalana per als Campionats d'Espanya d'òmnium i madison

La selecció catalana ja té definida la seva selecció que disputarà els propers Campionats d’Espanya de pista de Omnium i Madison el pròxim cap de setmana 19 i 20 de febrer. Un any més, Palma de Mallorca serà l'escenari del campionat amb la disputa del Gran Premi Toni Cerdà, que inclourà les categories elit i sub23, júniors i cadets.

Un total de setze ciclistes, 5 cadets, 6 júniors i 5 elit/sub23 es desplaçaran en avió el proper divendres acompanyats pels tècnics Jaume Mas i Carles Torrent. Dos d'ells, Erik Martorell i Laura Rodríguez, vindran després d'una setmana de concentració amb la selecció espanyola elit/sub23 de pista a Tafalla.

La selecció catalana va tornar de Mallorca amb un botí de sis medalles en la darrera edició del Campionat d'Espanya d'òmnium i madison, que es van disputar el mes de maig a causa de la pandèmia. El títol d'òmnium elit d'Erik Martorell en va ser un gran resultat destacat, a banda de la plata júnior de Marcel Pallarès (enguany fent el salt sub23). Lucía García en el seu segon any com a júnior tindrà el repte de superar la seva plata de l'any passat, mentre que Laura Rodríguez, subcampiona sub23 de l'òmnium el darrer any, afronta ja el seu primer any com a elit. Les esperances també són altres en les proves de madison.

Selecció catalana al Campionat d'Espanya de Pista Òmnium i Madison 2022:

Cadets:
Roger Pareta (Olot Club Infantil)  i Marc Zafra (Olot Club Infantil)  Madison i Omnium
Irune Sanchez (CC Ataraxia)  i Ainara HInarejos (PC Baix Ebre) Madison i Omnium
Adrià Garmendia (UC Vilanova) Omnium
 
Júniors:
Lucia Garcia (CC Ataraxia) i Citlali Pareja (Terrassa Ciclisme) Madison i Omnium
Tomàs Deosdat (CC Les Franqueses) , Arnau Garcia (Terrassa Ciclisme) , Gerard Cano (UC Vilanova) i Sergi Monserrate (UC Vilanova) Madison i Omnium
 
Elits/sub23:
Erik Martorell (Manuela Fundación) i Marcel Pallarès (Berango T.E) Madison i Omnium
Laura Rodriguez (Genesis Cycling Team) i Maria Banlles (SD Ugeraga) Madison i Omnium
Pau Torrent (CD El Tubular) Omnium