El Campionat de Catalunya Infantil de Pista es disputa al Velòdrom d'Horta

02/05/2023
Pista

El Campionat de Catalunya Infantil de Pista es disputa al Velòdrom d'Horta

El Velòdrom d’Horta (Barcelona) acollirà aquest dissabte 6 de maig la disputa del Campionat de Catalunya Infantil de Pista 2023. La jornada, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, coronarà els campions de Catalunya Infantil i també acollirà proves de la Lliga de Pista aleví i cadet.

Les primeres proves arrencaran a les 10 h, un cop fet el control de llicències i desenvolupaments, i els participants de categoria infantil es disputaran els títols d’òmnium amb les proves 250m, velocitat, scratch, eliminació i puntuació. El programa també inclou proves de 250m, scratch, handicap, tempo i eliminació per a les categories aleví i cadet. Un cop acabades totes les proves, a partir de les 14.10 h, es faran les cerimònies protocol·làries d’entrega de premis i guardons.

Fa un any, el Campionat de Catalunya de Pista Infantil es va disputar a Mont-roig del Camp i va coronar a Seff Van Kerckhove i Adriana Vargas com a campions de Catalunya de la categoria. Per a la prova d’aquest dissabte, les inscripcions tancaran el dimarts 2 de maig a la mitjanit.