Mont-roig va coronar els campions de Catalunya Infantil de Pista

22/05/2022
Pista

Mont-roig va coronar els campions de Catalunya Infantil de Pista

Aquest dissabte 21 de maig, una cinquantena de ciclistes de les principals escoles de Catalunya es van reunir a Mont-roig del Camp (Baix Camp) per la disputa del Campionat de Catalunya Infantil de Pista 2022. Una jornada de ciclisme en pista que va coronar els títols Seff Van Kerckhove (Montbike-Montbrió) i Adriana Vargas (CC Palafrugell), donant també espai a la categoria d'alevins i a proves per a la Lliga Catalana de cadets.

Repetint els títols aconseguits una setmana abans al Campionat de Catalunya Infantil de carretera de Lleida, Van Kerckhove i Vargas van dominar una matinal que decidia el Campionat de Catalunya Infantil amb la disputa de les proves de 250m sortida-parada, velocitat, scratch i puntuació. El de Montbike va endur-se la victòria en totes les proves en la categoria masculina menys la primera, que guanyava Alan Arilla (CC Terres de l'Ebre), mentre que Vargas dominava les dues primeres i era tercera a l'scratch, que guanyava la subcampiona Noa Moreno (Escola Ciclisme Montroig), i la puntuació, que es va endur la finalment medalla de bronze Candela Pérez (Mataró Esport Ciclista).

Per la seva banda, l'òmnium aleví comptava amb les proves de 250m sortida-parada, handicap i scratch, amb victòries per a Iu Romera (Esport Ciclista Mataró) i Anna Carreras (Top Conserge-Costa Brava). Unes proves infantils que, a banda, van deixar un gran sabor de boca per la seva participació, que va comptar amb un nombrós grup tant en les proves masculines, amb 21 participants, com a les femenines, amb 16. Per la seva banda, els ciclistes cadets van disputar un òmnium amb les proves d'eliminació, que es va endur Ivan Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre), scracth, guanyat per Martí Gozalbo (UC Vilanova-Sagalés) i un tempo final, que va guanyar Hugo Vicente (UC Vilanova-Sagalés).

El calendari de pista tornarà a Mont-roig el pròxim 7 de juliol, amb la reprogramació de la Lliga Catalana i Campionat Provincial de Tarragona que organitza el club Mont Roig Track Team.

Campionat de Catalunya Òmnium Pista Infantil 2022:

Masculí:

  1. Seff Van Kerckhove (Montbike-Montbrió)
  2. Hugo Marrase (Penya Ciclista Baix Ebre)
  3. Martí Carreras (Top Conserge-Costa Brava)

Femení:

  1. Adriana Vargas (CC Palafrugell)
  2. Noa Moreno (Escola Ciclisme Montroig)
  3. Candela Pérez (Mataró Esport Ciclista)

Totes les classificacions completes.