Gran matinal de ciclisme en pista a Mont-roig del Camp

07/03/2019
Pista

Gran matinal de ciclisme en pista a Mont-roig del Camp

El darrer dissabte 2 de març es va poder viure una gran matinal de ciclisme en pista al Velòdrom Josep Florencio de Montroig del Camp, que donava així inici a la Lliga Catalana de pista 2019 després de suspendre's la cita inicial a Barcelona per la pluja. A la cita tarragonina s'hi van reunir 69 corredors\es des de aleví a elit, destacant-hi la participació de 12 alevins, 21 infantils i un pòdium cadet en ple que es va repetir diumenge a la Copa Catalana de ruta.

Entre les fèmines, es va viure el domini de la múltiple campiona d'Espanya Maria Banlles (Catema.cat) tant al keirin com a la puntuació, seguida per la primera júnior, la seva ara companya d'equip Carolina Miranda, i la primera elit, Fina Casas (Penya Ciclista Montroig), mentre que la primera cadet era Marta Vilanova (Terrassa Ciclisme Club).

Entre els homes, el júnior més regular fou David Miguel (Terrassa Ciclisme Club), seguit de prop del guanyador del keirin Pau Torrent (Antiga Casa Bellsolà), ambdós per davant del primer sub23, Pau Vilanova (Terrassa Ciclisme Club). Per la seva banda, el triomf cadet fou pel vigent campió de Catalunya de carretera Martí Hidalgo (Terrassa Ciclisme Club), guanyador de la puntuació i segon al keirin darrere el seu company d'equip, el medallista estatal Axier Casado, que l'endemà s'enduria el triomf a la Copa Catalana de carretera a Ripoll.

Per últim, en categories inferiors, on es van disputar les proves d'escratx i eliminació, es van imposar els infantil Lluc Plana (Club Infantil Olot) i Citlali Pareja (Esport Ciclista Mataró) i els alevins Joel Munté (Penya Ciclista Montroig) i Núria Hidalgo (Club Infantil Olot). La propera cita de la Lliga d'Hivern de pista es viurà el proper 16 de març, mentre que el dia 13 d'abril se celebraran a Tortosa els Campionats de Catalunya infantils de pista.