Premià de Mar celebra la penúltima prova de la Copa Catalana de Pumptrack

30/10/2023

Premià de Mar celebra la penúltima prova de la Copa Catalana de Pumptrack

El circuit de pump track de la Marina Port Premià (Premià de Mar, el Maresme) aquest diumenge 29 d'octubre va reunir prop d'una cinquantena de participants per participar de la quarta i penúltima prova del calendari de la Copa Catalana de Pumptrack 2023.

L’Associació Esportiva A Tot i amb Tot (ATIAT), amb la col·laboració de Marina Port Premià, Ajuntament de Premià de Mar i Federació Catalana de Ciclisme, organitzava la prova de la novedosa modalitats (estrenada a Catalunya en competició l'any 2021) que es disputa en format de contrarellotge individual. Tots els participants realitzen dues voltes al circuit en el menor temps possible, establint uns entrenaments previs lliures a les tres mànigues finals, on la més ràpida serà la que puntuarà per la classificació final.  Els més ràpids de la jornada van ser l'infantil David Montoto (BMX Terrassa), que la setmana anterior havia representat Catalunya amb Campionat d'Espanya de la modalitat celebrat a Fraga, i la sub23 Janna Garrido.

El calendari català de pumptrack d'aquesta temporada 2023 es tancarà el pròxim dissabte 2 de setembre a Vallfogona de Riucorb.