A punt d'iniciar la temporada 2020 pels becats dels Centres de Tecnificació FCC

12/02/2020
Federació

A punt d'iniciar la temporada 2020 pels becats dels Centres de Tecnificació FCC

Ja està a punt de començar la temporada de competicions 2020 pels ciclistes becats en els Centres de Tecnificació de la Federació Catalana de Ciclisme en els quals van començar el curs. Un total de setze ciclistes encaren l'any interns en Centres de Tecnificació i d'Alt Rendiment de la FCC que, amb el suport del Consell Català de l'Esport, continuen apostant per la formació acadèmica i esportiva dels joves ciclistes.

Al Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès el tècnic Carles Torrent compta amb cinc ciclistes de ruta i pista en Artur Dufour, Eloi Salas, Bernat Tarrés, Pau Torrent i Marcel Pallarès, mentre que Dani Parramon compta amb els especialistes en trial Guillem Oliver, Martí Riera i Martí Vayreda. Tots ells estudien ESO i batxillerat al INS Abat Oliba de Ripoll.

Al CTE Esplugues-Blume, centre referent en la tecnificació del ciclisme en pista, hi són Axier Casado, Marc Giné, Citlali Pareja, Joan Pazos i David Peñaranda a les ordre del tècnic Jaume Mas, mentre que els especialistes Griselda Artigas i Xavier Moreno són els especialistes en BMX interns al CTE Lleida Vila-sana amb el tècnic Ian Hiniestrosa. Tot plegat sense oblidar al becats del Programa Futur, en Marc Brustenga amb beca intern al CAR de Banyoles, on hi treballa amb el tècnic Josep Codinach, i a Laura RodriguezPau Torrent, que gaudiran de la Beca Suport del Programa Futur durant el 2020.