Calendari català de trial per la temporada 2019

13/02/2019
Trial

Calendari català de trial per la temporada 2019

El calendari de proves de Trial de la Federació Catalana de Ciclisme comptarà enguany amb un total de 18 esdeveniments repartits entre els mesos de febrer i octubre.

El calendari tindrà amb un important ventall de proves de promoció, centrat en:

La temporada començarà el dia 24 de febrer amb la primera prova de la Copa Osona a Taradell. La primera de la Copa Tarragona serà el dia 17 de març a El Catllar, metre que l’Ametlla del Vallès obrirà el foc de la Copa Barcelona serà el dia 19 de maig.

La Copa Catalana de Trial 2019 s’amplia a cinc proves repartides de març a setembre. Començarà el dia 23 de març amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. La segona prova serà a Altafulla el dia 14 d’abril. La tercera a Girona en el marc de la Sea Otter Europe, el dia 1 de juny, la quarta a Sant Antoni de Vilamajor el dia 9 de juny i finalment Matadepera tancarà el certamen el dia 15 de setembre.

Destacar que enguany dues de les proves seran categoria internacional, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona serà categoria UCI Hors Class i el Trofeu Internacional Ciutat de Vic, última de la Copa Osona, serà categoria UCI C1.

La seu dels Campionats de Catalunya d’enguany serà al L’Esquirol en el marc del CabrerèsBTT, el dia 5 de maig.

Consulteu la informació de les curses per si hi ha algun canvi Calendari Trial 2019