Cinc catalans tornen amb medalla dels Jocs Mundials de la Joventut de Trial

12/08/2019
Trial

Cinc catalans tornen amb medalla dels Jocs Mundials de la Joventut de Trial

Cinc van ser els joves pilots de trial catalans que van aconseguir medalles aquest cap de setmana als Jocs Mundials de la Joventut que es van disputar a Wadowice (Polònia), on hi van participar 158 joves pilots de 16 països diferents. Allà, 23 catalans s’hi van desplaçar a competir-hi amb els colors de la selecció espanyola.

En concret, les pilots catalanes van tornar amb dues primeres posicions gràcies a les grans actuacions de Laia Esquís (Girls entre 12 i 15 anys), que va aconseguir un títol mundial de gran valor davant de la txeca Eliška Hřibková i d'una Vera Barón que ja ha aconseguit grans triomf entre les elits com el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Copa Catalana (categoria UCI HC), i d'Alba Riera, vencedora en la categoria inferior. Andrea Pérez (tercera entre les Youth Girls 9-11) i els cadets Alan Rovira i Martí Riera, 2n i 3r respectivament a la seva final, aconseguirn els altres podis catalans.

A banda, tant Martí Riera com Alba Riera, així com Alex Rodríguez, van obtenir la primera posició a la prova d'equips nacionals inicial, en què el combinat espanyol va superar a les seleccions del Japó i la República Txeca.

  • Laia Esquís: 1ª posició Girls (12-15)
  • Alba Riera: 1ª posició categoria Youth Girls (9-11)
  • Andrea Pérez: 3ª posició Youth Girls (9-11)
  • Alan Rovira: 2n categoria Cadets (15-16)
  • Martí Riera: 3r categoria Cadets (15-16)

Fotografia: UCI