El 2n Trial de Girona torna a portar diumenge el trial a les Fires de Sant Narcís

24/10/2022
Trial

El 2n Trial de Girona torna a portar diumenge el trial a les Fires de Sant Narcís

Aquest diumenge 30 d'octubre, Girona tornarà a viure a viure el trial a la ciutat gràcies al 2n Trial de Girona-Fires de Sant Narcís. El Club Peu a Baix repeteix l'experiència de l'edició del darrer 2021 organitzant de nou la prova, que busca la promoció del trial i l'esport de base gironí amb un motiu tan especial com són la celebració de les Fires de Sant Narcís.

El Pavelló Palau Sacosta serà l'escenari de la competició de trial, que serà la segona data de la Copa Girona després de l'estrena de la prova de trial dins la programació de la Sea Otter Europe el darrer mes de setembre. Les categories de prebenjamí, benjamí, principiant, aleví, R3 (verd), Màster 1 (verd), Màster 2 (blau), Open Màster (adults blanc), Open Blau, Open Blanc, Open Negre, Open Legend (Categoria Legend i Open Master amb opció de llicència/dia) estan citades a la prova gironina, que tornarà a apropar el trial a la capital.

Per a gaudir de la jornada, hi haurà servei de bar i WC.

Els horaris concrets de les diferents categories es publicaran un cop estiguin tancades les inscripcions, que acaben la mitjanit d'aquest dimarts 25 d'octubre a través del següent enllaç.