La Copa Catalana de trial celebra la segona parada a Altafulla

09/04/2019
Trial

La Copa Catalana de trial celebra la segona parada a Altafulla

Aquest diumenge 14 d'abril se celebra la segona prova de la Copa Catalana de Trial a Altafulla, en la tercera edició d'aquest campionat en aquest paratge màgic. Després de l'espectacular estrena de la competició amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, dins del Cycling Week Bcn (veure'n vídeo resum), aquesta serà la primera prova també per les categories inferiors amb la Kids Cup.

Els millors especialistes del món de trial estaran de nou a la localitat tarragonina, exhibint-se per unes zones espectaculars en terreny natural al parc del Comunidó i artificials davant del castell d'Altafulla, amb novetats respecte anteriors edicions. Durant la jornada, a més, hi haurà sortejos i bar a càrrec del club organitzador Bikepark Costa Daurada Torredembarra.

També es recorda als equips que es pot reservar espai de Paddock abans de divendres a les 12h escrivint al correu bikeparktdb@gmail.com. Les inscripcions es poden realitzar fins dijous a les 24h-

Després de la prova de Barcelona, el liderat de la Copa Catalana (Consulta'n el calendari complet) va anar pel francès Nicolas Vallée i per la madrilenya Vera Barón a les respectives categories masculina i femenina. Les primeres posicions a les altres categories a la general després de Barcelona són per: