La Copa d'Espanya de Trial aterra aquest diumenge a Cambrils

01/04/2022
Trial

La Copa d'Espanya de Trial aterra aquest diumenge a Cambrils

Aquest diumenge 3 d'abril tindrà lloc a Cambrils, concretament a la platja del Regueral, la segona prova de la Copa d'Espanya de Trial en bicicleta del 2022. Uns 150 participants hi prendran part, amb molta participació de riders d'arreu d'Europa, ja que s'acosten cites internacionals, els millors del rànquing mundial a banda dels campions del món catalans i espanyols.

A Cambrils hi participaran els 4 millors del del rànquing mundial actual, l'actual campió del món Borja Conejos, el subcampió i campió de Copa del Món Alejandro Montalvo, el català i 3r del món Eloi Palau, el 4rt del món i excampió mundial, l'austríac Thomas Pechaker. Tot un excampió del món com el català Sergi Llongueras, l'actual campió de Copa del Món de 26 polzades Julen Saenz, l'alemany Oliver Widmann, un altre top 10 l'eslovac Samuel Hlavaty, l'actual campió del món júnior Martí Riera i molts més estaran de sortida.

L'elit femení del trial femení actual també serà a Cambrils, començant per la campiona del món Vera Barón, que ja va guanyar fa unes setmanes a la Copa Catalana de Torredembarra, la 4a del món Laia Esquis, la campiona del Món infantil ja en elit Alba Riera, la basca Irene Caminos o l'eslovaca Erika Hlavata. En categories inferiors, també hi participaran diversos campions del món com Daniel Cegarra, Travis Asenjo i Alvaro Gimenez.

Les competicions començaran a les 8:30, tenint els elits masculins la semifinal a les 10:30 (duració 1h30) i la final femenina a les 12h i final masculina 12:45 acabant a les 14h.