La segona prova de la Copa Osona de Trial obrirà la competició elit masculina

18/02/2024
Trial

La segona prova de la Copa Osona de Trial obrirà la competició elit masculina

El diumenge 25 de febrer, Olost (Lluçanès) acollirà la segona prova de la Copa Osona de Trial, que reunirà totes les categories i suposarà, per tant, el tret de sortida per a la categoria elit masculina, que no va competir a la prova inaugural a Taradell. El calendari osonenc està organitzat per Trialsport i aquest 2024 celebra un quart de segle amb la seva 25a edició.

El certamen es va obrir el passat 4 de febrer a Taradell, amb 130 participants i victòria elit per a la medallista del món Alba Riera, que després de ser la ciclista catalana revelació de 2023 va començar el nou any mostrant el mateix rendiment. En aquesta ocasió, la cita serà a Santa Creu de Jutglar, a tocar de la carretera C-65. Serà un entorn privilegiat per a la disputa d’una competició que aquest any s’estrena al calendari de la Copa Osona i que reunirà el millor trial català en una jornada que arrencarà a les 9 del matí.

Aplicant els criteris que s’estrenen enguany, tots els participants a la competició obtindran automàticament punts per a la general de la Copa Catalana de Trial, a més de les classificacions i arrossegament de punts per a la Copa Osona, que s’aplicaran a partir de principiants. Les inscripcions per a la cita d’Olost es tancaran el dimarts a la mitjanit i serà la segona prova de les cinc que té el calendari osonenc, que seguirà a Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles i al Gran Premi Ciutat de Vic.