Sant Antoni de Vilamajor, última parada de la Copa Catalana de Trial

04/06/2021
Trial

Sant Antoni de Vilamajor, última parada de la Copa Catalana de Trial

Les instal·lacions de Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamajor acolliran aquest diumenge la darrera prova de la Copa Catalana Trial 2021, que comptarà amb un total de 170 inscrits. La competició es portarà terme a les instal·lacions de l'escola Trial Evolution, una instal·lació amb una gran varietat de zones tipus "park". Els riders es trobaran un total de cinc zones que les hauran de fer dues vegades.

Vera Barón, qui lidera la classificació femenina després de l'implacable domini de en les proves de Ripoll, Torredembarra i Barcelona, no podrà assistir a la prova de diumenge i amb aquesta absència la jove rider catalana Laia Esquís opta a pujar al primer calaix del podi. En el cas de la general masculina tampoc podrà assistir el líder Alejandro Montalvo, donant així opcions a podi al francès Louis Grillon, al català Martí Vayreda i a Eloi Palau que participarà com a favorit després de l'excel·lent demostració que va dur a terme a les finals del Trofeu Internacional de Barcelona celebrat el dissabte 29 de maig.

L'espai de competició estarà encerclat i només es permetrà l'accés als esportistes en el seu horari de cursa a causa dels protocols d'actuació contra la Covid-19. Els assistents no se'ls permet l'accés dins l'espai de competició, exceptuant les categories de benjamins i prebenjamins on només podrà haver-hi un assistent per participant. Justament aquestes dues categories compten amb novetats, amb l'objectiu de les unes categories més participatives que competitives.

Des de l'organització es demana molta prudència i responsabilitat a tots els esportistes i assistents si es vol continuar tenint proves esportives. Cal assistir a la prova amb el mínim d'acompanyants possible Arribar 30 minuts abans de la sortida i marxar després de finalitzar la prova. A fi de garantir les mesures de prevenció de la COVID la prova començarà a les 8h del matí i es desenvoluparà seguint diferents franges horàries segons les categories (Consultar-les aquí). Cap altre categoria començarà si la que li va abans encara no ha finalitzat, per la qual cosa els horaris són estimats i poden tenir alguns retards. El lliurament de premis es realitzarà al finalitzar cada categoria i només els tres primers classificats seran cridats.