Vilablareix viu una nova cita de la Copa Catalana Màster al Memorial José García

16/03/2024
Carretera

Vilablareix viu una nova cita de la Copa Catalana Màster al Memorial José García

Vilablareix (Gironès) ha acollit aquest dissabte 16 de març el Memorial José García, tercera prova puntuable per a la Copa Catala Màster. La competició organitzada per l’Associació Ciclista Girona ha reunit prop de 200 corredors de totes les categories màster.

Després d’arrencar a Verges el passat 2 de març i continuar la setmana següent a Esparreguera, la tercera cita de la Copa Catalana Màster de carretera ha estat a Vilablareix. Amb un circuit de dos quilòmetres a tocar de la zona del camp de futbol, la carrera s’ha dividit, com és habitual, en dues sortides: la primera per a màsters 50, 60 i fèmines i la segona per a màsters 30 i 40.

La primera d’elles s’ha resolt a l’esprint amb victòria de l’irlandès Anthony Doyle (L’Equipier Cycling Team), que aquesta temporada ja havia guanyat una social a la Challenge Gran Fondo – El Secreto. Minuts més tard, entre els màsters 30 i 40, la victòria ha estat per a Dani Pérez (Dr. Bike Racing Team Club), que també s’ha imposat a l’esprint per davant d’Antonio Manuel Mateos (Llarena AC), que ha estat el primer M40, i Rafael Mora (Penya Cicloturista Cambrils).

Després de la disputa del Memorial José García a Vilablareix, la Copa Catalana Màster continuarà la setmana vinent amb el I Gran Premi Roda de Berà, el diumenge 24 de març.

Memorial José García 2024:

Foto: Ajuntament de Vilablareix