La selecció catalana BTT cadet i júnior viu la seva segona tecnificació

23/01/2023
BTT

La selecció catalana BTT cadet i júnior viu la seva segona tecnificació

Aquest diumenge 22 de gener, nou ciclistes integrants de la selecció catalana de BTT cadet i júnior van realitzar la segona jornada de tecnificació d'aquesta temporada a Matadepera. La jornada es va iniciar la jornada a les instal·lacions del BikelaMola de Matadepera, on es va continuar aprofundint sobre els aspectes tècnics més rellevants de les curses de XCO com el pas per corba, la posició corporal sobre la bicicleta a les baixades i pujades, així com la tècnica de frenada.

Posteriorment, es va fer una transferència a un circuit a la muntanya per posar-ho en pràctica en situació real, tot això integrat en un format més “competitiu” aprofitant que la temporada de curses comença aviat. Amb aquesta, el grup de treballa tanca un bloc de dues tecnificacions durant la pretemporada enfocades a treballar els aspectes tècnics fonamentals del XCO, convençuts que els ajudarà a millorar i crèixer com a corredors. 

Els corredors/es que hi van participar van ser: Arnau Font, Martí Carrillo, Matisse Van Kerckhove, Oriol Oliveros i Aleix Farrés, Kyra Gali, Sílvia Cuatrecasas, Laia Galbany i Mariona Ratera. L'staff de les jornades el van formar el seleccionador Carles Sabadell, Pau Costa com a entrenador de tècnica i Roger Colomina com a tècnic de suport.