Riudarenes estrena diumenge el renovat GP La Selva BTT

09/01/2019
BTT

Riudarenes estrena diumenge el renovat GP La Selva BTT

Aquest diumenge dia 13 de gener, Riudarenes encetarà l'Open BTT Gran Premi La Selva, un campionat que havia estat un referent durant molts anys a l'inici de la temporada dels bikers a les comarques de Girona. Després de uns anys de descans, el REM (Riudarenes Esports Muntanya), el Club Ciclista Breda, El Club Ciclista Cassà i el Club Ciclista Santa Coloma s’han unit per a recuperar-lo. La participació de la cursa inclou les categories a partir de 15 anys, en categoria cadet, fins a màsters.

El circuit que ha preparat el REM, tindrà dos variants: la variant curta de 24 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 400 metres i el circuit llarg, més exigent i d’un desnivell positiu de 750 metres, de 35 quilòmetres. En els dos casos, la sortida es realitzarà a les 9:30h a la Zona Esportiva. Hi haurà una tercera prova i que és una de les novetats del Campionat i és la categoria e-Bikes, que podran portar una bateria de 504 wh. La seva sortida serà a les 9:15h i tindrà com a recorregut el circuit llarg.

 
El recorregut curt transita per pistes i corriols de la zona del veïnat de l'Esparra. Una bona part del traçat farà rodar als participants per antigues colades de lava, així com per zones de sotabosc i pistes de sauló. Es visita la mítica Torre de les Bruixes de l'Esparra i la zona de Montcorb. Es retorna per camins i senders de la zona incloent algun tram molt senzill de senders utilitzats per la prova Enduro BTT La Selva. Els seus participants tindran un avituallament líquid i sòlid a la zona de l'Esparra.
En el cas del circuit llarg, després d'una neutralitzada de 1,5 quilòmetres inicials, el primer terç coincideix amb la volta curta. El segon terç es va a buscar desnivell tant de pujada com de baixada a la falda de l'ermita d'Argimon i en l'últim torna a coincidir amb la volta curta. També inclou altres trams assequibles i divertits de l'Enduro BTT La Selva. Els que hagin decidit realitzar aquest reccoregut comptaran amb dos avituallaments líquids i sòlids a la zona de l'Esparra 
 
Com ja es va anunciar, hi haurà la cursa per tots els ciclistes de competició federats, i també una marxa de BTT en què els cicloturistes i els que no estiguin federats i vulguin tastar el mountain bike, podran participar després de fer-se l’assegurança. Les inscripcions es tancaran el dijous a les 24h. previ a la cursa, tot i que també es podran fer inscripcions presencials amb un augment de preu. Hi ha previst un obsequi per a cada participant, i un bon esmorzar per recuperar-se de l’esforç, a més de rentat de bicicletes i dutxes.

----------------------------------------
ATENCIÓ: incidències en les inscripcions

  • Els que tingueu la llicència us podreu inscriure amb normalitat. 
  • Els que l'hagueu tramitat i a l'inscriure-us us doni ERROR, inscriviu-vos amb l'opció sense federar / sense llicència. La FCC farà el cribatge de dades i, si és el cas, us retornarà l'import de la llicència de dia el mateix dia de la prova. Disculpeu les molèsties.