El calendari de critèriums es reprendrà al Pla de Santa Maria el 14 d'agost

04/08/2023
Carretera

El calendari de critèriums es reprendrà al Pla de Santa Maria el 14 d'agost

El calendari català de carretera d'aquest estiu de 2023 es va preparant per les seves tradicionals proves de finals d'agost, que es reprendran el pròxim dilluns 14 amb la 47a Cursa Ciclista El Pla de Santa Maria. La localitat de l'Alt Camp acollirà un any més una cita urbana organitzada per Promoevents que donarà continuïtat a un calendari de critèriums d'aquest 2023 que també té prevista la disputa del Trofeu Carlos Ferran a Reus (27 d'agost), el Trofeu Vila de Juneda (28 d'agost), el Trofeu Antonio Andrés Sancho de Sants (3 de setembre) i l'estrena del Critèrium de les Borges Blanques (4 de setembre).

Les inscripcions per la prova del Pla de Santa Maria, que com sempre oferirà una emocionant cursa pròpia del desenvolupament dels critèriums, té les seves inscripcions obertes fins la mitjanit del dimecres previ a la cursa.

Guillem Suriñach (Controlpack), que va ser vencedor a la Gran Clàssica de Sant Jaume dels Domenys fa unes setmanes, es va imposar a la darrera edició del critèrium disputat l'agost de 2022.