La Copa Catalana de Ciclocròs continuarà per Tots Sants a La Garriga

24/10/2023
Ciclocròs

La Copa Catalana de Ciclocròs continuarà per Tots Sants a La Garriga

El dimecres 1 de novembre, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, es celebrarà el ja tradicional Ciclocròs de La Garriga, quarta prova de la Copa Catalana de Ciclocròs by Proride que es correrà tan sols tres dies després de la doble cita a Les Franqueses. La competició organitzada pel Club Ciclista La Garriga comptarà també amb una prova de promoció per a les categories formatives.

El calendari català de ciclocròs ha arrencat a ple rendiment i després de l’estrena del 15 d’octubre a Masquefa arriben dies d’alta intensitat. El 28 i 29 d’octubre serà el torn de Les Franqueses amb el Dark Cross i el Gran Premi KH7 Les Franqueses i, sense temps per parar, el dimecres 1 de novembre la competició es traslladarà a La Garriga (Vallès Oriental).

El Parc de Can Terrés, escenari habitual del ciclocròs, tornarà a ser un any més seu de la competició, que l’any passat va reunir 300 participants i va deixar les victòries de Jofre Cullell i Sara Gay en categoria elit. Cullell, que aquest any ha estat setè al Mundial de Glasgow en l’especialitat de Short Track, ha estat el gran dominador històric d’un circuit on el 2018 s’hi va proclamar campió de Catalunya i també s’ha emportat les victòries de les darreres dues edicions, 2021 i 2022.

La competició a La Garriga començarà a les 9.15 h amb les proves màster, que tindran una durada de 40 minuts. Una hora més tard, a les 10.15 h, serà el torn per als júniors (40 minuts), cadets (30 minuts), fèmines elit/júnior (40 minuts) i fèmines cadet (30 minuts). Els participants del Ciclocròs de La Garriga de promoció prendran la sortida a partir de les 11.15 h amb un recorregut curt per a prebenjamins, benjamins i possibilitat de fer-lo per a principiants i un recorregut llarg per a principiants, alevins i infantils. Les proves masculines elit/sub 23 i màster 30 prendran la sortida a les 12.30 hores i tindran una hora de duració.

El Ciclocròs de La Garriga, que tancarà inscripcions el dilluns 30 d'octubre a la mitjanit, serà la quarta cita d’una Copa Catalana que enguany comptarà amb tretze proves puntuables. El mes de novembre seguirà sent d’alta intensitat amb doble competició el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre a Vandellòs i Gurb respectivament i un calendari que aquest mes també passarà per La Seu d’Urgell i Sant Martí de Centelles.

Foto: Albert Rabadan / FCC