Ràdio Volta: Les Franqueses, centre del ciclocròs estatal

31/10/2023
Federació

Ràdio Volta: Les Franqueses, centre del ciclocròs estatal

Aquest cap de setmana del 28 i 29 d'octubre s’han viscut a les Franqueses del Vallès dues jornades de ciclocròs de les més consolidades al calendari català: el Dark Cross, l’espectacular ciclocròs nocturn que busca recrear el format i l’ambient dels grans ciclocròs europeus i americans i l’endemà la prova de Copa d’Espanya (puntuable internacional UCI C2) al mateix circuit permanent de la Unió Ciclista les Franqueses, espai que també funciona com a escola.

Eren la segona i tercera prova del calendari de Copa Catalana que aquest 2023 estrena patrocini de Proride i tindrà tretze proves, amb Campionat de Catalunya a Vilablareix el 10 de desembre. Dos dies importants de ciclocròs de gran nivell, Catalunya hi segueix apostant després d’acollir el Campionat d’Espanya a Vic al gener.

La doble cita de ciclocròs de les Franqueses i la Copa Catalana de Ciclocròs 2023 han estat aquesta setmana protagonistes al podcast de Catalunya Ràdio 'Ràdio Volta', que cada setmana dedica un espai al ciclisme català en col·laboració amb la Federació Catalana de Ciclisme.

En programes anteriors de Ràdio Volta:

Fotografia: RFEC