Ràdio Volta: La FCC segueix impulsant el ciclisme femení amb la 4a edició del Clínic

24/10/2023
Federació

Ràdio Volta: La FCC segueix impulsant el ciclisme femení amb la 4a edició del Clínic

Un any més, la Federació Catalana de Ciclisme ha impulsat el Clínic de Ciclisme Femení, un esdeveniment anual que és un punt de trobada per a desenes de ciclistes i que va molt més enllà de la competició, amb xerrades, formacions i espais per compartir experiències. Aquest any se n’ha celebrat la quarta edició, que s’ha viscut entre Blanes i Girona el cap del setmana del 21 i 22 d’octubre.

Impulsat per la Comissió de Fèmines de la FCC i, en aquesta edició, amb el suport de la Delegació Territorial de Girona de la FCC, el Clínic ha comptat amb sortides de BTT, carretera i gravel, xerrades sobre rendiment esportiu, preparació, salut o biomecànica i formacions a càrrec del Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i de l’Esport de Catalunya.

El Clínic de Ciclisme Femení és un esdeveniment anual que busca ser un punt de trobada per a dones que practiquen ciclisme a diferents nivells i edats, que vol ser un espai on compartir experiències entre les participants i diferents professionals i que també ofereix eines a les ciclistes per aprendre nous conceptes i tractar temes relacionats amb el ciclisme que vagin més enllà del dia a dia de la competició. La germanor, el bon ambient i les experiències compartides són la clau de l’èxit del Clínic.

Aquesta quarta edició del Clínic, que va comptar amb una trentena de participants en cada un dels dos dies, ha estat aquesta setmana protagonista al podcast de Catalunya Ràdio 'Ràdio Volta', que cada setmana dedica un espai al ciclisme català en col·laboració amb la Federació Catalana de Ciclisme.

En programes anteriors de Ràdio Volta: