La marxa La Ports del Maresme ja escalfa motors per a la X edició

13/05/2023
Cicloturisme

La marxa La Ports del Maresme ja escalfa motors per a la X edició

El diumenge 21 de maig, el calendari de cicloturisme català té una cita important al Maresme amb la 10a edició de La Ports del Maresme, una marxa que portarà als corredors per alguns dels paisatges i boscos més impressionants de la regió. La cita arriba en un moment àlgid de la temporada de cicloturisme, que el mateix cap de setmana també viurà la Montsec-Montsec.

La marxa disposa de dos recorreguts circulars, que ambdós s'inicien a la població d'Arenys de Munt. El recorregut curt, inclòs dins la Xallenge Catalana de Mitja Distància, tindrà 96 quilòmetres i 1.800 metres d'ascens acumulat. El llarg s'allargarà fins als 147 quilòmetres, amb 2.700 metres de desnivell i inclòs dins el Circuit Català de Llarga Distància. Tant un com l'altre tindran unes vistes que no us deixaran indiferents.

La ruta passa per gran diversitat de paisatges tant de platja com de muntanya, passant per una de les zones més populars del maresme per les seves costes paradisíaques, fins a un dels punts de muntanya amb gran altitud com és el coll de Santa Helena amb 1.233 metres d'altura.