Dotze catalans a l´ estrena de la CDM de trial

16/05/2017
Trial

Dotze catalans a l´ estrena de la CDM de trial

 
La Copa del Món 2017 comença aquest cap de setmana a Aalter (Bèlgica). Un total de dotze esportistes de la FCC hi prendran part en categoria masculina i femenina.
 
Rafa Tibau, Pol Tarrés, Joan Torres i Jordi Araque ho faran a la categoria masculina de 26, mentre que Eloi Palau, Jaume Tort, Ferran Escudero, Carlos Sazatornil, Domènec Lladó, Nacho Heredia i Marc Novoa ho faran a la categoria masculina de 20. Alba Hidalgo serà la representant a la categoria femenina.
 
Enguany la Copa del Món tindrà cinc proves. La primera a Aalter (Bèlgica), aquest cap de setmana, la segona a Vöcklabruck (Àustria) del 8 i 9 de juliol, la tercera a Les Menuires (França) del 29 i 30 de juliol, la quarta a Albertville (França) el 26 i 27 d’agost, finalment Antwerp (Bèlgica) tancarà la competició els dies 23 i 24 de setembre.
 
Ambdues categories masculines tindran una primera ronda de 1/4 de final que donarà pas a les 1/2 finals d’on en sortiran els sis millors classificats que disputaran la final. Rafa Tibau i Pol Tarrés ocupen la privilegiada cinquena i desena posició respectivament en el rànquing UCI masculí de 26” fet pel qual el seu pas a la ronda de 1/2 finals és directe. Qui tampoc haurà de passar el tall dels 1/4 de final és Eloi Palau que es troba en la novena posició del rànquing UCI masculí de 20”.
La competició a la categoria femenina començarà amb la ronda de 1/2  finals per a totes les competidores.
 
L’aragonès Abel Mustieles en 20”, el britànic Jack Carthy en 26” i l’alemanya
Nina Reichenbach varen ser els guanyadors de  l’edició passada.
 

Podeu veure les finals en directe al canal UCI de YouTube:
http://www.uci.ch/trials/videos/207-uci-trials-world-cup-aalter-bel/
 
Per ampliar informació:
http://www.uci.ch/trials/ucievents/2017-trials-uci-trials-world-cup/459900817/